Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ОГОЛОШЕННЯ

Share on facebook
Share on telegram
Share on google
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

Виконавчий комітет Обухівської міської ради Київської області оголошує конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Обухівської міської територіальної громади у селах: Григорівка, Гусачівка, Матяшівка, Германівка, Деремезна, Долина, Макарівка, Копачів, Застугна, Шевченкове, Красна Слобідка, Безіменне, Красне Перше, Козіївка, Мала Вільшанка, Степок, Перегонівка, Перше Травня, Семенівка, Кулі, Дерев’яна, Нещерів

Організатор: виконавчий комітет Обухівської міської ради 08700 вул. Київська, 10.

Підстава для проведення конкурсу: рішення виконавчого комітету Обухівської міської ради № 78 від 09.02.2021 «Про оголошення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Обухівської міської територіальної громади у селах на території Обухівської міської територіальної громади у селах: Григорівка, Гусачівка, Матяшівка, Германівка, Деремезна, Долина, Макарівка, Копачів, Застугна, Шевченкове, Красна Слобідка, Безіменне, Красне Перше, Козіївка, Мала Вільшанка, Степок, Перегонівка, Перше Травня, Семенівка, Кулі, Дерев’яна, Нещерів та затвердження комісії з вивезення побутових відходів для мешканців приватного сектора на території Обухівської міської ради»

Місце і час проведення конкурсу: відбудеться 20.05.2021 року о 10:00 м. Обухів вул. Київська 10, 2 поверх, зал засідань. (будівля Обухівської міської ради)

З умовами конкурсу можна ознайомитися за телефоном: (04572) 5–34–81, 5-30-66
Стефанчишина Анна Анаатолівна – головний спеціаліст відділу житлово-комунального-господарства, транспорту та благоустрою виконавчого комітету Обухівської міської ради, вул. Малишка 6, кабінет №22, 25

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:
– наявність матеріально-технічної бази;
– вартість надання послуг;
– досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів;
– наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації;
– наявність ліцензій та дозволів на надання послуги, якщо це передбачено чинним законодавством України;
– наявність контейнерів для збору побутових відходів;
– наявність перспективних проектів щодо запровадження роздільного збирання відходів, їх сортування та перероблення(за контейнерною схемою). Залучення інвестицій у галузь для підвищення якості надання послуг з збирання та вивезення побутових відходів, в тому числі на придбання сучасної техніки для збору побутових відходів, контейнерів для збору побутових відходів та вторинної сировини, облаштування контейнерних майданчиків відповідно до вимог нормативних документів.
Характеристика території, де повинні надаватися послуги з вивезення побутових відходів: Адміністративні межі Обухівської територіальної громади у селах: Григорівка, Гусачівка, Матяшівка, Германівка, Деремезна, Долина, Макарівка, Копачів, Застугна, Шевченкове, Красна Слобідка, Безіменне, Красне Перше, Козіївка, Мала Вільшанка, Степок, Перегонівка, Перше Травня, Семенівка, Кулі, Дерев’яна, Нещерів. Площа -24458,67 га, протяжність вулиць-299,382 км, кількість контейнерів, встановлених на вулицях приватного сектору – 20, сітки – 4, огородження для збору відходів – 17.
Чисельність населення 12302 чол.

Загальна кількість та перелік підприємств, установ та організацій – 243 одиниць
орієнтовний об’єм побутових відходів – 9000 м3 в рік.

Характеристика під’їзних шляхів: асфальтно-бетонні, відсипані щебенем, грунтові.

Характеристика включаючи потужність та місцезнаходження об’єктів поводження з побутовими відходами: відходи повинні перевозитися до об’єкта поводження з ними, що найближче розташований до території Обухівської міської ради.

Способи , місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

Увага! Зазначені конкурсні пропозиції учасниками конкурсу повинні надаватись у конвертах. Заклеєних та скріплених печаткою з підписом уповноваженої на подання документів особи або безпосередньо керівника організації, що бажає взяти участь у конкурсі.

Конкурсні пропозиції подаються за адресою: 08700, м. Обухів , вул. Малишка 6, 2 поверх, каб. 22.

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій 18.05.2021 року до 13:00 год. м. Обухів вул. Малишка 6, 2 поверх , каб. 22.

Коментарі