Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Оголошення про початок формування складу конкурсної комісії

Share on facebook
Share on telegram
Share on google
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

На виконання рішення одинадцятої сесії восьмого скликання Обухівської міської ради від 24.06.2021 року № 326-11-VІІІ «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунального некомерційного підприємства Обухівської міської ради «Обухівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування», затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунального некомерційного підприємства Обухівської міської ради «Обухівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» та персонального складу конкурсної комісії», Обухівська міська рада Київської області оголошує про початок формування складу конкурсної комісії.

1. Для участі у складі конкурсної комісії необхідно надати наступні документи:
заяву щодо згоди на участь у конкурсній комісії встановленого зразка (завантажити);
• попередження про вимоги та обмеження, встановлені Законом України «Про запобігання корупції» (завантажити).

При собі мати документи, що посвідчують особу.

2. Для включення до складу конкурсної комісії представників від трудового колективу відповідного закладу додатково подаються:
• супровідний лист у довільній формі із зазначенням трьох кандидатур, які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії;
• протокол загальних зборів (конференції) трудового колективу за підписом головуючого та секретаря зборів.

3. Для включення до складу конкурсної комісії представників від громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я додатково подаються:
• витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань;
• витяг із Статуту громадського об’єднання, що підтверджує відповідні функції громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування ;
• подання (протокол загальних зборів громадського об’єднання) щодо надання кандидатур представників для включення до складу комісії.

Членом конкурсної комісії не може бути особа, щодо якої є документально підтверджена інформація про:
• наявність судимості за вчинення умисного злочину, якщо така судимість не погашена або не знята» в установленому законом порядку;
• накладення адміністративного стягнення за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення – протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили;
• наявність конфлікту інтересів.

4. Документи для участі у конкурсі приймаються протягом 15 календарних днів з дати оприлюднення на офіційному веб-сайті Обухівської міської ради Київської області.

За довідками звертатися: м. Обухів, вул. Київська, 10; відділ організаційно – кадрової роботи виконавчого комітету Обухівської міської ради Київської області; телефон:
5-02-65.

Начальник відділу
організаційно – кадрової роботи                                                                  Л.М. Акусок

Коментарі