Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Обухівським відділом Головного управління Держпродспоживслужби буде проводитись планова пероральна імунізація диких та бродячих м’ясоїдних тварин на території Обухівської ТГ

Share on facebook
Share on telegram
Share on google
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

Виконавчий комітет Обухівської міської ради Київської області повідомляє, що Обухівським відділом Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області буде проводитись (орієнтовно з 17.09.02021) планова пероральна імунізація диких та бродячих м’ясоїдних тварин (лисиці, безпритульні коти і собаки) на території Обухівської ТГ.

Для імунізації тварин від сказу буде використовуватися пероральна вакцина. Поживні принади з вакциною – це невеликі за розмірами (з сірникову коробку) брикети (коричневого кольору) з желеподібною капсулою (полімерний блістер з антигеном) всередині. Брикети мають специфічний запах м’ясо-кісткового борошна, що приманює тварин на великих відстанях. Принади цілком безпечні для людей, тварин і навколишнього середовища, але у разі виявлення брикетів з вакциною просимо їх не чіпати, не переміщати на інші місця та не руйнувати.

Розповсюдження принад з вакциною проти сказу буде проводитися літаками над територіями лісових та сільськогосподарських угідь і триватиме протягом 7-14 днів, в залежності від погодних умов.

Коментарі