Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Повідомлення про оприлюднення проекту «Схеми санітарного очищення населених пунктів Обухівської міської територіальної громади» та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Share on facebook
Share on telegram
Share on google
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

На виконання Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень громадськості Виконавчий комітет Обухівської міської ради Київської області оприлюднює проект «Схеми санітарного очищення населених пунктів Обухівської міської територіальної громади» та звіту про стратегічну екологічну оцінку «Схеми санітарного очищення населених пунктів Обухівської міської територіальної громади».

  1. Повна назва документу державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту: проект «Схема санітарного очищення населених пунктів Обухівської міської територіальної громади» (надалі – Схема санітарного очищення).

Схема санітарного очищення спрямована на впровадження системи поводження з відходами, яка забезпечуватиме зменшення обсягів захоронення відходів, впровадження роздільного збирання відходів, безпечне поводження з відходами, в т.ч. небезпечними відходами у складі побутових відходів, максимально можливе використання вторинної сировини в складі відходів, створення системи прибирання території населеного пункту, яка попереджуватиме негативний вплив на довкілля та зменшення небезпеки негативного впливу на здоров’я населення.

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Виконавчий комітет Обухівської міської ради.
  2. Передбачувана процедуру громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення починається 22.09.2021 року і триває до 24.10.2021 року включно.

б) способи участі громадськості: зауваження і пропозиції до проекту «Схеми санітарного очищення населених пунктів Обухівської міської територіальної громади» та звіту про стратегічну екологічну оцінку «Схеми санітарного очищення населених пунктів Обухівської міської територіальної громади» подаються в письмовому та електронному виді;

в) проведення громадських слухань: громадські слухання у зв’язку з карантинними обмеженнями не передбачаються;

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування: Виконавчий комітет Обухівської міської ради

д) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Виконавчий комітет Обухівської міської ради, 08700, Київська обл., м. Обухів, вул. Київська, 10; e-mail: vykonkom@obcity.gov.ua.

Строк подання зауважень і пропозицій 30 днів: з 22.09.2021 до 24.10.2021 року.

е) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування; Департамент екології та природних ресурсів Київської ОДА (01004, м. Київ, вул. Басейна, 1/2-а, dep_eco@koda.gov.ua) та Департамент охорони здоров’я Київської ОДА (04053, м. Київ, вул. Січових Стрільців, 45, doz@koda.gov.ua).

  1. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування: не передбачається.

Звіт про стратегічну екологічну оцінку «Схеми санітарного очищення населених пунктів Обухівської міської територіальної громади

Схеми санітарного очищення

Виконавчий комітет Обухівської міської ради

Коментарі