Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ОБГОВОРЕНО ШЛЯХИ ПОДАЛЬШОЇ СПІВПРАЦІ

Share on facebook
Share on telegram
Share on google
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

#служба_зайнятості #співпраця #військова_служба_за_контрактом

Сьогодні відбулась робоча зустріч директора Обухівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості Сніжани Назаренко із представником агітаційної групи 72 окремої механізованої бригади майором Миколою Кисілем та інструктором відділення рекрутингу Обухівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександрою Манякою, на якій було обговорено шляхи подальшої співпраці щодо допомоги у підборі кандидатів із числа зареєстрованих безробітних на військову службу за контрактом.

Військова частина А2167, яка розташована у місті Біла Церква, запрошує на роботу командира відділення, стрільців, водіїв та стрільців-зенітників. Микола Миколайович розповів про переваги військової служби за контрактом, вимоги до кандидатів, строки контракту, грошове забезпечення та гарантований соціальний пакет військовослужбовцям, можливість кар’єрного зростання та отримання вищої освіти заочно у вищих військових навчальних закладах.

Зокрема, заплановано спільне проведення найближчим часом презентації військової частини та міні-ярмарку для шукачів роботи, зацікавлених у проходженні військової служби за контрактом. Сподіваємось, намічені шляхи співпраці в майбутньому принесуть позитивні та плідні результати.

Коментарі