Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Новий онлайн-канал інформування клієнтів ДТЕК Київські регіональні електромережі

Share on facebook
Share on telegram
Share on google
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

Команда оператора системи розподілу ДТЕК Київські регіональні електромережі інформує органи місцевого самоврядування і голів ОСББ про новий онлайн-канал інформування клієнтів – група ДТЕК info КРЕМ у месенджері Viber. Наша команда створила його, щоб оперативно та в зручному форматі інформувати як очільників міст та громад, так і голів ОСББ Київської області щодо аварій на електромережах, планових відключень та термінів відновлення електропостачання. Своєчасне інформування про відключення та орієнтовний час відновлення електропостачання дозволятиме мешканцям багатоквартирних будинків заздалегідь підготуватися до планового відключення електроенергії та сприятиме мінімізації негативних настроїв серед населення.

Як відбуватиметься інформування учасників спільноти ДТЕК info КРЕМ:

– Інформація про планові роботи з адресами, де будуть вимикати світло, з’являтиметься у месенджері один раз на добу вперед

– Інформація про аварійні відключення світла з’являтиметься у месенджері у разі факту виникнення відключення

– У месенджері будуть надсилатися шаблони повідомлень, які голови ОСББ можуть за необхідності друкувати та розміщувати на інформаційних стендах біля будинків

– Канал не передбачає зворотного зв’язку від клієнта у чаті

Як підключитись до сервісу ДТЕК info: відправити їм смс із посиланням на групу:

https://invite.viber.com/?2=AQBaOw%2FA9bko9E3PjXgxp7V2MFvBirQZOHg15S8s41RNDUeKOOKjA0nSVUxyZ24 додати їх за номером телефону, приєднатись самостійно за допомогою QR-коду.

ДТЕК прагне стати еталоном клієнтоорієнтованості. Наша команда ДТЕК Київські регіональні електромереж переконана, що цей додатковий сервіс допоможе пришвидшити комунікацію при відсутності світла та покращить оперативність інформування мешканців ОСББ і громад у разі аварійних випадків. Майже 800 підписників ДТЕК info КРЕМ вже користуються перевагами сервісу. Завчасно дякуємо за сприяння!

Команда ДТЕК Київські регіональні електромережі

Коментарі