Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ПАМ’ЯТАЄМО. ПЕРЕМАГАЄМО!

Share on facebook
Share on telegram
Share on google
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

Дорогі ветерани! Шановна обухівська громадо!

Від щирого серця вітаю вас із Днем пам’яті та примирення і 76-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

У ці травневі дні українці спільно з Європою та світом вшановують героїзм та мужність людей, які понад сім десятиліть тому ціною своїх життів та здоров’я здобули Велику Перемогу.

День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні навіки залишається з нами як зразок непохитної стійкості, прагнення до свободи, а водночас, і вічної скорботи за тими, хто віддав життя за майбутнє нашої Батьківщини.

Час невблаганний, і зараз молоді воїни, внуки та правнуки тих, хто колись звільнив нашу землю від ворога, перейнявши мужність і хоробрість своїх дідів, знову борються за Батьківщину. Ваш приклад і героїзм, шановні ветерани, заклали надійний фундамент сили духу, любові до рідного краю, патріотизму та мужності для усіх теперішніх і наступних поколінь в ім’я миру.

Висловлюємо слова глибокої вдячності усім ветеранам, партизанам та учасникам Другої світової війни і всім тим, хто в тилу ворога самовідданою працею наближав його розгром, солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн.

Прийміть найтепліші побажання міцного здоров’я, благополуччя, родинного тепла і довгих мирних років життя у квітучій Україні!

Нехай давні жахливі дні війни не затьмарюють Вашу пам’ять, не турбують серце й душу, а навіки залишаться у далекому минулому.

Щастя, добра та душевного спокою! Зі святом!

З повагою Обухівський міський голова Олександр Левченко

Коментарі