Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Платники Київщини збільшили надходження до місцевих бюджетів на 19%

Share on facebook
Share on telegram
Share on google
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

«Платники податків Київської області за січень-квітень 2021 року сплатили 5,8 млрд грн до місцевих скарбниць. У порівнянні із аналогічним періодом минулого року приріст надходжень збільшився на 19%, що у грошовому еквіваленті складає 922 млн гривень додаткових коштів», – повідомила начальник Головного управління ДПС у Київській області Олена Виноградова.

Найбільші суми надходжень до своїх бюджетів забезпечили платники Бучанського району – 1,4 млрд грн, Броварського – 857 млн грн та Білоцерківського – 808 млн гривень.

У розрізі основних платежів забезпечено надходження до місцевих бюджетів:

Платниками податку на доходи фізичних осіб сплачено 3,7 млрд грн, темп росту до відповідного періоду 2020 року у приведених умовах складає 118%, тобто додатково надійшло 555 млн гривень.

За вказаний період часу надійшло 479 млн грн, сплачених за землю та 946 млн грн надходжень забезпечили платники єдиного податку.

Також платники податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки сплатили 218 млн грн, збільшивши надходження до казни на 63 млн гривень.

Крім того, 2,6 млн грн транспортного податку перераховано до бюджетів юридичними особами та 1,5 млн гривень фізичними особами.

Акцизний податок з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів склав 190 млн грн, темп росту при цьому – 125%, що становить 37 млн гривень додатково.

ГУ ДПС у Київській області

Коментарі